• PRODHIMI

PRODHIMI DHE SHPËRNDARJA

BDO kupton sfidat dhe ofron shërbime të integruara, të përshtatura posaçërisht për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Nga çështjet e taksave tek due diligence për të blerë një kompani, ne mund t’ju ndihmojmë me problematikat me të cilat përballet biznesi juaj. Ne jemi të përgatitur në çështjet e kontabilitetit me të cilat përballet industria e prodhimit dhe e shpërndarjes në treg, si dhe çështjet rregullatore dhe të pajtueshmërisë në çdo fushë në të cilën ju operoni, nga çështjet e likuiditetit tek kostot e punës.

Ekspertët tanë punojnë me klientë në të gjithë sektorët, duke përfshirë atë farmaceutike dhe të kujdesit personal, të modës dhe këpucëve, përpunimit të ushqimeve, mallrave shtëpiake dhe tekstile.