Auditimi & Dhënia e Sigurisë

Në një mjedis biznesi dhe rregullator që evoluon me shpejtësi, udhëzimet e duhura jane më të rëndësishëm se kurrë.Profesionistët e BDO-së bazohen në përvoja të gjera në industri të ndryshme dhe në burimet tona globale për të ndihmuar klientët për...

Taksa

BDO ju shërben klientëve në të gjithë vendin dhe në mbarë botën në një mjedis gjithnjë e më kompleks të sistemit të taksave.  Konsulentët tanë të taksave me një përvojën e gjerë dhe njohuri specifike mbi industritë ju ofrojnë klientëve njohuritë...

Konsulenca Financiare

Si një nga rrjetet e konsulencës më të mëdha në botë, ne ofrojmë një sërë shërbimesh për të mbështetur klientët tanë në gamën e jashtëzakonshme të sfidave, ndryshimeve dhe mundësive. Me përvojë të gjerë në industri dhe burime njerëzore të një...

Shërbimet mbështetëse & Outsourcing

Shërbimet e kontabilitetit që ne ofrojmë janë të përshtatura për të përmbushur kërkesat specifike të klientive tanë dhe kryhen nën vëmendjen dhe mbikqyrjen e stafit të specializuar për të garantuar cilësinë e shërbimit.