Kosova

Kontakte

Nëse dëshironi të na pyesni ose të na kontaktoni, ju lutemi plotësoni formularin e kontaktit dhe ne do të përgjigjemi në kohën më të shkurtër të mundshme

    

BDO Kosova
Rr. "Luan Haradinaj"
H 5, Nr. 7,
10000 Prishtinë, Kosovë
Tel: +381 38221172
Fax: +381 38221170
E-mail info@bdokosovo.com
www.bdokosovo.com

BDO Kosova LLC, an Kosovo Limited Liability Company, is a member of BDO International Limited, a UK company limited by guarantee, and forms part of the international BDO network of independent member firms

BDO is the brand name for the BDO network and for each of the BDO Member Firms.

© 2011 BDO Kosova LLC. All rights reserved.