This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • PRODHIMI

PRODHIMI DHE SHPËRNDARJA

BDO kupton sfidat dhe ofron shërbime të integruara, të përshtatura posaçërisht për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Nga çështjet e taksave tek due diligence për të blerë një kompani, ne mund t’ju ndihmojmë me problematikat me të cilat përballet biznesi juaj. Ne jemi të përgatitur në çështjet e kontabilitetit me të cilat përballet industria e prodhimit dhe e shpërndarjes në treg, si dhe çështjet rregullatore dhe të pajtueshmërisë në çdo fushë në të cilën ju operoni, nga çështjet e likuiditetit tek kostot e punës.

Ekspertët tanë punojnë me klientë në të gjithë sektorët, duke përfshirë atë farmaceutike dhe të kujdesit personal, të modës dhe këpucëve, përpunimit të ushqimeve, mallrave shtëpiake dhe tekstile.