This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.

Termat dhe Kushtet e faqes së internetit

BDO Kosova sh.p.k., është firmë anëtare e BDO International, një kompani e regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar, e cila përfaqëson rrjetin ndërkombëtar të firmave të BDO. BDO është emri i markës për rrjetin BDO dhe për secilin nga anëtarët e firmave të BDO-së.

Të gjitha të drejtat mbi përmbajtjen e paraqitur në këtë faqe interneti janë pronë e BDO Kosova sh.p.k. përveç burime të tjera ku përmenden. Përmbajtja në këtë faqe interneti nuk duhet të kopjohet pa vendosur burimin e informacionit.

Ju keni të drejtë për të parë, printuar, kopjuar dhe përkohësisht shkarkuar përmbajtjen nga kjo faqe interneti në rastet kur qëllimi për të cilin keni nevojë dhe përdorimi i përmbajtjes së kësaj faqe interneti është vetëm për qëllime personale dhe informative.