This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Rreth Nesh

About

Nulla commodo odio sit amet leo viverra egestas. Suspendisse potenti. Mauris tincidunt id purus in congue. Nam at interdum tortor. Praesent vitae fringilla odio. Nullam vel nunc vitae felis lacinia sollicitudin. Nunc tincidunt viverra magna in tristique. Ut tincidunt mattis mi, non bibendum massa viverra at. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Vestibulum eget ultricies leo. Maecenas pellentesque blandit ante, sit amet ultricies elit tristique quis.

 

Rreth BDO KOSOVA

BDO Kosova Sh.p.k., është një firmë anëtare e BDO International, që është rrjeti i pestë më i madhë në botë në fushën e  kontabilitetit, auditimit dhe taksave. BDO Kosova ofron shërbime të auditimit, të kontabilitetit, taksave dhe këshilla për biznesin si dhe shërbime tjera për një gamë të gjerë të bizneseve, institucioneve financiare dhe për organizatat jofitimprurëse.

BDO kombinon njohuritë e saj për tregun vendor me eksperiencën ndërkombëtare që rrjedh nga anëtarësia e saj në BDO International, duke u ofruar klientëve të saj shërbime të një cilësie të lartë.

Objektivi ynë është për tu ofruar klientëve tanë një shërbim të vazhdueshëm në të gjithë botën. Ne e dimë se kudo që të jeni në botë, marrëdhëniet e ngushta dhe efektive janë të rëndësishme për ju prandaj ne jemi të angazhuar për bashkëpunim afat-gjatë si këshilltari juaj i besuar.

Pajtueshmeria & Etika

Shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit kërkon një angazhim të jashtëzakonshëm ndaj integritetit, përgjegjësisë dhe llogaridhenies.


BDO është e përkushtuar në respektimin e standardeve më të larta të etikës dhe pajtueshmërisë në përputhje me politikat e brendshme dhe ligjet dhe rregulloret e jashtme.  Të gjithë punonjësit dhe partnerët tanë pritet të mbajnë Vlerat Thelbësore të BDO-së dhe të sillen deri në shkallën më të lartë të sjelljes etike, ligjore dhe profesionale.  Zyra jonë e Pajtueshmërisë dhe Etikës nxit një kulturë korporative në të cilën përparësia kryesore është gjithmonë të bëjmë gjënë e duhur

BDO-Kosova-Raporti-i-Transparences-2019

 

Rrjeti Global

Si rrjeti i pestë i kontabilitetit më i madh në botë, BDO International kombinon shtrirjen globale me marrëdhënie të forta personale. Kjo është ajo që na bën të ndryshëm.

E themeluar në Europë në vitin 1963, BDO International tani përfshin:

  • Zyra: 1,400
  • Vende: 158
  • Punonjës: 67,000
  • Të ardhurat globale 2015: $ 7.3 miliard
  • Rritje nga viti 2014: 12.95 %
  • Renditja Globale: #5