This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Historia e BDO

Historia e BDO

BDO u themelua në vitin 1963 me pesë firmat anëtare në Mbretërinë e Bashkuar, Gjermani, Holandë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada. Këto firma formuan Grupin Ndërkombëtar Binder Seidman. Në vitin 1973, firmat anëtare nga Britania, Gjermania dhe Holanda miratuan një emër të përbashkët si Binder Dijker Otte & Co i cili u përdor për të gjithë rrjetin global.

BDO Kosova është themeluar në Gusht 2010, në bashkëpunim me BDO Croatia d.o.o. dhe AAT Consulting Sh.p.k., një kompani Kosovare. Të dyja kompanitë kanë një përvojë shumë vjeçare në shërbimet e auditimit, të kontabilitetit dhe taksave.

BDO Kosova është firmë e licencuar pran Bordit Kosovar mbi Standardet dhe Raportim Financiar (BKSRF).