This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Cilësi & Transparencë

Cilësi & Transparencë

Cilësi & Transparencë

Në BDO, ne e kuptojmë se cilësia dhe transparenca janë thelbësore për ndërtimin e besimit në tregun vendas dhe rritjen e besimit të investitorëve. Të udhëhequr nga vlerat tona të IDETË | NJERËZIT | BESIMI, cilësia e auditimit mbetet prioriteti ynë.

Raporti ynë i Transparencës

Në përputhje me vlerat tona, ne e kuptojmë se kemi një zotim për transparencë për njerëzit tanë dhe klientët tanë. Ne i marrim seriozisht përgjegjësitë tona për interesin publik. Si pjesë e angazhimit tonë për transparencë, ne publikojmë Raportin tonë të Transparencës çdo vit, duke demonstruar se si ne ofrojmë auditime cilësore që ofrojnë besim.