This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Konsulenca Financiare

Konsulenca Financiare

 

Si një nga rrjetet e konsulencës më të mëdha në botë, ne ofrojmë një sërë shërbimesh për të mbështetur klientët tanë në gamën e jashtëzakonshme të sfidave, ndryshimeve dhe mundësive.

Me përvojë të gjerë në industri dhe burime njerëzore të një prej rrjeteve më të mëdha botërore të kontabilitetit dhe konsulencës, profesionistët tanë ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh si çështje gjyqësore, investigime, ristrukturime, vlerësime, shërbime të menaxhimit të rrezikun etj.