This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Shërbimet këshilluese mbi taksat

Shërbimet këshilluese mbi taksat

 

Çdo transaksion paraqet mundësi dhe sfida tatimore

Me përvojë të gjerë në të gjithë sektorët e industrisë dhe me një nga rrjetet më të mëdha botërore të kontabilitetit dhe konsulencës, profesionistët tanë janë kualifikuar në mënyrë unike për të përmbushur nevojat e veçanta të klientëve tanë, kushdo qofshin ata. Modeli ynë i shërbimit është ndërtuar mbi një qasje transparente, shumë bashkëpunuese, dhe BDO sigurohet që ju të keni qasje me njerëzit që ju duhen sa herë të keni nevojë për to.

Shërbimet tona tatimore M & A përfshijnë:

  • Strukturimi i blerjeve, bashkimeve, shitjeve të plota ose të pjesshme, etj.

  • Modelimi i taksave dhe analiza të përfitimeve tatimore

  • Due diligence taksash në këndvështrimin e blerësit apo të shitësit, etj.